Emelőgép biztonságtechnika

Emelőgép-biztonságtechnika

A különböző gépi- és kézi emelőszerkezetekkel (daruk, autódaruk, targoncák, emelőfalak, emelőkosarak, stb.) történő munkavégzés kiemelt kockázatokkal jár, melyek minimalizálása az Ön és cégének elsődleges érdeke. A gépi és kézi emelőszerkezetekkel, gépekkel, valamint a darukkal kapcsolatos előírásokat, teendőket az Emelőgép Biztonsági Szabályzat (47/1999. (VIII. 4.) GM r.) határozza meg. A jogi szabályozás előírásainak történő megfelelés nem egyszerű feladat, de hozzáértésünk és tapasztalatunk révén teljes mértékben levesszük az Ön válláról az emelőgépek biztonságos üzemeltetésével kapcsolatos súlyos teendőket.

Hogyan segítünk Önnek?

  • Mindenekelőtt alaposan feltérképezzük az Ön cégének tevékenységével, illetve az eszközparkjával kapcsolatos aktuális állapotokat.
  • Összeállítunk egy személyre szabott, részletes javaslatcsomagot, mely tartalmazza a jogszabályok által megkövetelt megoldandó feladatokat.
  • Az Ön lehetőségeinek figyelembe vétele mellett konkrét ütemtervet dolgozunk ki, melyet pontosan és következetesen végrehajtva biztosítjuk az Ön cégének baleset- és bírságmentes működését.

Mit kell Önnek tennie?

Tapasztalataink szerint az Ön számára a legegyszerűbb és legbiztosabb megoldás, ha e-mailben vagy telefonon felveszi velünk a kapcsolatot, hiszen ha már a kezdetektől fogva szakértőink tanácsaira támaszkodik, rengeteg időt és energiát tud megtakarítani saját magának. Az emelőgép ügyintézéssel kapcsolatos alapvető információkat, tanácsokat, tippeket Ön tőlünk díjmentesen megkapja, folyamatos együttműködés esetén pedig számos további szolgáltatásunkat is igénybe veheti.

Mit kínálunk Önnek?

Az emelőgép ügyintézéssel kapcsolatos szolgáltatásaink teljes körűek, az alábbiakban a legfontosabb és leggyakrabban felmerülő feladatokról tájékozódhat.

Emelőgép szaktanácsadás

Az emelőgép szaktanácsadás szolgáltatásunk révén Ön minden fontos tudnivalóról, teendőről idejében és kellő részletességgel értesül, melyek révén megkímélheti cégét az emelőgépekkel kapcsolatos esetleges kellemetlenségektől.

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk az Ön rendelkezésére:

  • Emelőgép üzemi csoportszám meghatározása a felülvizsgálati idők megállapításához
  • Emelőgép, emelőszerkezet felülvizsgálatok meghatározása

Emelőgép ügyintézés

Az emelőgép ügyintézés a legfontosabb alap az Ön cégének biztonságos és bírságmentes működéséhez. A megfelelő dokumentáción felül fontos, hogy ezeket a berendezéseket csak megfelelő végzettséggel rendelkező személyek kezelhetik.

Vállaljuk az emelőgépek szakszerű és biztonságos működtetéséhez szükséges személyi feltételek biztosítását:

  • Jogosítványhoz kötött gépek kezelőinek tanfolyam részvétel megszervezése
  • Könnyű- és nehézgépkezelői jogosítvány tanfolyam részvétel megszervezése

Emelőgép felülvizsgálatok

A jogszabályokban előírt időszakos felülvizsgálatok és mérések elvégzése kulcsfontosságú, hiszen egyrészt ezekkel biztosíthatóak a szükséges gyakorlati feltételek, másrészt a felülvizsgálatok és mérések eredményei a teljes dokumentáció részét is képezik.

Az alábbi felülvizsgálatok és mérések elvégzését vállaljuk:

  • Emelőgép szerkezeti- és fővizsgálat
  • Kézi és gépi emelőszerkezet szerkezeti- és fővizsgálat